Васил Божков намекна, че партията му Гражданска платформа Българско лято може

...
Васил Божков намекна, че партията му Гражданска платформа Българско лято може
Коментари Харесай

Васил Божков намекна, че ``Българско лято`` може да не успее да участва в изборите |

Васил Божков загатна, че партията му  " Гражданска платформа " Българско лято " може да не успее да взе участие в предварителните парламентарни избори на 14 ноември.

В обява от през днешния ден хазартният необут, глобен по така наречен закон " Магнитски " написа, че " Българско лято "  е " пред съществено предизвикателство за присъединяване в идващите избори " и приканва хората да " избират тези, които избират България на първо място ".

Заради включването на Божков в листата със глобените по " Магнитски " на партията не се позволява да открие банкова сметка в България, което допуска, че няма по какъв начин да финансира предизборна акция.

. Днес тонът е обезверен.



" Европейската комисия най-сетне призна цялостния неуспех на българската правосъдна система. Ако в България имаше работещ правов ред, аз щях да бъда или наказан, или оневинен. До ден сегашен аз не съм даже разпитан. Удобно излиза да ме “държат на трупчета ”. Аз разобличих рекетьорската скица на корумпираната хунта до самите върхове на ръководството на страната и по този начин разклатих прогнилия модел. Никой не проверява моите разкрития. Но те имаха действителни политически измерения. И хунтата сполучливо употребява неработещата правосъдна система за политически репресии в отговор. Включването ми в глобите по закона Магнитски е политическа принуда по експлицитна молба на хунтата. От една страна Съединени американски щати признават за истинността на разкритията ми, от друга ме удрят, тъй като съм разобличил модела.

Да, наложените ми наказания по “Магнитски ” са доказателство, че в България няма правова страна. Няма правова страна, в която да бъдеш наказан без съд и присъда. В цялостно нарушаване на Конституцията партия “Българско лято ” е пред съществено предизвикателство за присъединяване в идващите избори, тъй като е в някакъв си лист. Не може да се каже същото за партия Движение за права и свободи и партия ГЕРБ. Служебното държавно управление на Радев изигра своята основна роля в този политически линч. Видя се, че е имало за какво. Всичко е част от една огромна политическа игра, в която България не е преди всичко на картата на ползите.

Идват избори. Избирайте тези, които избират България на първо място. " - пише Божков.



Предисторията

. Мотивът бе " злоупотребите на Божков, Пеевски и Желязков с обществени институции за персонална облага и прекъсва достъпа на тези лица и техните компании до финансовата система на Съединени американски щати ".

Според информацията на МФ на Съединени американски щати " българският предприемач и олигарх " Васил Божков " неколкократно е подкупвал държавни чиновници. Тези чиновници включвали един сегашен политически водач, както и някогашния ръководител на към този момент закритата Държавна комисия по хазарта (ДКХ). Твърди се, че " по-рано тази година Божков е възнамерявал да обезпечи парична сума за бивше българско длъжностно лице и за български политик за Божков да бъде подкрепят да сътвори канал, през който съветски политически водачи да оказват въздействие върху български държавни чиновници ".

В резултат от мярката бе блокирана цялата благосъстоятелност, право на благосъстоятелност и други собственически права на Божков, Пеевски и Желязков, които се намират в Съединени американски щати и са във владението или под контрола на жители на Съединени американски щати и непрекъснато пребиваващи в Съединени американски щати.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР